UZMITE ČAŠU VODE OD OVOGA VAM NEĆE BITI DOBRO! Pogledajte šta Lepa Lukić radi sa maskom u svojih 80 godina!

Pevačica je, naime, viđena kasno sinoć u jednoj K0CKARNICI u centru Beograda gde je sedela za stolom i igrala P0KER

Pevačicu narodne muzike Lepu Lukić godinama unazad prati glas da se K0CKA, o čemu je i sama više puta javno govorila, a od svog najvećeg P0R0KA ne odustaje ni u doba korone!

Da je K0CKA zaista velika st*ast Lepe Lukić, koja je početkom godine ZAK0RAČILA u devetu deceniju života. Pevačica je, naime, viđena kasno sinoć u jednoj K0CKARNICI u centru Beograda gde je sedela za stolom i igrala P0KER.

Ni epidemija koronavirusa, koja je u T0KU, Lepu nije sprečila da ode u K0CKARNICU i okuša sreću, te je igrala sa sve zaš**tnom maskom na licu, a da li joj se ovaj put izlazak iz kuće isplatio ili ne, ostaje da saznamo.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više