U NAREDNA 3 DANA POLICIJA ĆE RADITI JEDNU STVAR: Dobro pročitajte šta su poručili!

Ova odluka je u skladu sa članom 52. Zakona o policiji Republike Srbije, naveli su u saopštenju

U naredna tri dana pripadnici MUP-a će snimati i fotografisati učesnike javnih okupljanja!

Ova odluka je u skladu sa članom 52. Zakona o policiji Republike Srbije, naveli su u saopštenju.

Saopštenje prenosimo u celosti:

U skladu sa članom 52. Zakona o policiji Republike Srbije, policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova snimaće i fotografisati učesnike javnih okupljanja koja će biti održana 23, 24. i 25. maja 2020. godine u Beogradu”.

Srbija: Uhapšen za prevaru, policija poziva oštećene da se jave

Cristiano Ronaldo pomaže bolesnoj djevojčici iz Srbije

Brojni srbijanski mediji prenijeli su informaciju da je Cristiano Ronaldo donirao svoj potpisani dres Juventusa za liječenje djevojčice Sofije, a Nova.rs je objasnila kako je došlo do toga da portugalski as pomogne najmlađem članu porodice Markuljević. Naime, Sofija sa svojih devet i po mjeseci ne može potpuno držati glavu, da je podigne, ne može da puzi, sjedi, ne može se okrenuti samostalno, niti da podiže nogice.

U pitanju je rijetka, ali izuzetno pro***ivna i sm***osna neu***ićna bolest.Djeca sa ovom dija***om žive najviše dvije godine, a za liječenje je potreban lijek Zolg**sma, koji košta nevjerovatnih 2,1 milion dolara. Ogromna suma čijem se prikupljanju pridružio i Ronaldo.

As Juventusa velikog srca donirao je potpisan dres koji je na aukciji do 12. juna, a Nova.rs je otkrila kako zasluge pripadaju i fan klubu Juventusa u Srbiji. “Sofijin otac Stefan Markuljević radi u jednoj teretani, poznaje brojne sportiste i odatle se znamo. Dobili smo informaciju da je Ronaldo donirao dres pa sam provjerio s njim kako je do toga došlo, jer u pitanju je život djeteta.

Prijatelj Sofijinog tate iz Njemačke, koji se kreće u nogometnom društvu i poznaje mnoge igrače, među njima i Cristiana. Kada je krenula cijela humanitarna akcija, taj prijatelj posredovao je da se Ronaldov dres nađe na aukciji”, rekao je Marko Čapljić iz Juveovog fan kluba. Za Ronalda mnogi kažu da je pre***ntan i veliki eg*ista, ali nikada mu se nije moglo osporiti da je veliki humanista.

 

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više