TAJNU JE ČUVALA GODINAMA: Lepu Lukić zadesila TRAGEDIJA, sebi NIKADA neće oprostiti

Poznata pevačica je u suz*ama otkrila dirljivu ljubavnu priču koju je godinama čuvala.

Pored neverovatnog glasa, Lepa Lukić je pažnju privukla i svojim ljubavnim životom.

Lepa Lukić je otkrila da je volela, da je ostavljala, da je bila pre*arena i da se u svakoj od ovih situacija držala D0ST0JANSTVEN0.

Ipak, jedna od malo poznatih priča koju je čuvala samo za sebe i koja je najviše B0LI jeste priča o neprežaljenoj ljubavi i tragediji koja je pom*tila njenu ljubavnu sreću.

Tokom učešća u jednom rijalitiju Lepa Lukić je u suzama otkrila ovu P0TRESNU ljubavnu priču:

– On je došao na moj koncert, ja sam SK0ČILA i poljubila ga. A bili smo se ras*tali, pa*ila sam za njim. On mi je tada rekao kad dođe u Beograd da ćemo da se pomirimo. Međutim ja sam otišla kući, a on je preminuo. Zvao se Duško Štrbac… Roditelji su mu bili iz Novog Sada. Došla sam tada kući i tada prijateljica moje mame pita nju “jesi li rekla Lepoj?”. A ja nisam znala šta ima da mi kaže. Ona je rekla da je Duško preminuo. Nisam sušila obraze od tad… Nisma bila tu kada su ga sa**anili, a za 40 dana me je zvala njegova sestra koja mi je rekla da me je on stalno spominjao. To mi je najveći gr*eh što se nisma tad pomirila sa njim – ispričala je tom prilikom Lepa.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više