Svakog jutra ih je budila ČUDNA BUKA, a onda su odlučili da SNIMAJU spavaću sobu dok spavaju i shvatili da žive N0ĆNU M0RU! (VIDEO)

Bračni par koji živi u jednoj staroj kući svakog jutra između četiri i pola 5 ujutro budila je čudna buka. Kada bi se probudili i otišli da pogledaju o čemu se radi, nikad ničega nije bilo, ali su bili uvereni da se stvari više nisu onakve kakve su ih ostavili pred spavanje.

Kada su ispričali prijateljima za ova neobična iskustva, mnogi su im rekli da to znači samo jedno – da u kući ima du*ova. Iako su bili skeptični, kontaktirali su stručnjake za par***lne aktivnosti, koji su im preporučili da stave kameru u spavaću sobu, kako bi sutradan mogli da vide šta se to dešava u prostoriji koja bi trebalo da bude njihova oaza mira. To su i učinili – postavili su kameru i legli na spavanje, a sutradan ostali u Š0KU!

Naime, kada je sat otkucao kritično vreme, videli su da su se vrata ormara sama otvorila i ostala takva, stonalampa se sr*šila, a kabl iščupao iz struje, kao da ju je neko svom snagom izvukao!

Nakon toga, pored kreveta se vidi čudna silueta koja se izdiže, a potom i spušta pod krevet, za koju vlasnici kuće veruju da je u pitanju devojčica koja je nekada tu živela. Sada su ubeđeni da je njihova kuća opos*dnuta du*ovima i tragaju za najboljim rešenjem kako da se oslobode ovih N0ĆNIH M0RA.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više