Surovo iskreni razlozi zbog kojih će muškarac PREVARITI svoju ženu koju najviše voli: BROJ 3 BOLI NAJVIŠE!

Veze ponekad znaju da budu teške. Kada muškarac vara, onda može da povrijedi i ženu sa najviše samopouzdanja.

Postavlja se pitanje zašto se to dešava? Ako krivite sebe, onda nećete dobiti nikakve odgovore. Ovo su razlozi koji će vam pomoći da shvatite zašto partneri varaju.

1. Neki muškarci su samo djetinjasti zavodnici

1

Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Neki vole da su djetinjasti zavodnici i da imaju mnogo djevojaka. Za njih je to samo igra. Izbjegavajte ovakve muškarce, jer nisu vrijedni vašeg vremena.

2. Neki su rođeni lažovi

2

Neki muškarci vas lažu u lice i vi im vjerujete. Neki smatraju da je uzbudljivo da vam se prikradaju iza leđa da vide sa čime mogu da se izvuku. Čuvajte se ovakvih tipova muškaraca, kako vam ne bi slomili srce. Srećom, nisu svi muškarci ovakvi. Neki su divni i treba ih se držati.

3. Želi da završi sa vama

16

Neki muškarci varaju samo zato što žele da izađu iz veze. Umjesto da budu iskreni i da vam kažu šta žele, oni jednostavno “nađu izlaz” u aferama i čekaju da raskinete sa njim.

Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.
4. Imao je loše uzore

4

Svi njegovi uzori u prošlosti su bili vezani za varanje i to je ono za šta zna. Prevara je za neke norma. Ako su žene u njegovom životu ovo tolerisale, onda on očekuje i od njih da tolerišu njega.

6. Izbjegava pravu intimnost jer se boji

5

Prema riječima psihijatra Gejla Salca, muškarci izbjegavaju intimnost. “Neki muškarci varaju kako bi izbjegli intimnost. Intimnost ih plaši, tako da se udalje od žene ili djevojke i varaju je”.

7. Želi da se oseti poželjno

6

Ovo važi i za muškarce i za žene. Od muškaraca se očekuje da obezbijedi sigurnost i da posjeduje snagu bez priznanja za to. Ovo može da dovede do ozlojeđenosti i da se osjeti kao da je samo staratelj. Kada ima aferu, onda misli da je važan u vezi.

8. Želi nova iskustva

7

Muškarac može da je zaljubljen u svoju partnerku, a da je pritom vara. Muškarci priznaju da žele nova uzbuđenja i iskustva, čak iako su srećni u vezi. Bolje bi bilo da proba novu hranu ili sport.

Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

9. On želi moć i kontrolu

8

Doktor Salc kaže da se muškarci osjećaju moćno u vezi kada odluče da varaju. Najbolje bi bilo da ga ostavite.

10. Potrebno mu je da se dokaže

11

On želi da se osjeti da vrijedi i zbog toga ima druge žene, flertuje i intiman je sa njima.

11. On je nezreo

12

Neki muškarci imaju vrlo nezrele prijatelje koji ih navode da se ponašaju kao oni. Oni se viđaju zajedno kao da su i dalje na fakultetu i takmiče i dokazuju u lošim stvarima kao što je varanje.

12. Osjeća da ga ne cijenite dovoljno

13

Ovo može da učini da se osjeća prazno. Konstantno kritikovanje i krivica može da ga natjera da potraži novu partnerku. U novoj vezi se mnogo toga svodi na slatkorječivost i komplimente.

13. Povezanost

Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

14

Muškarac misli da ste najpovezaniji kada je u to uključeno vođenje ljubavi. Pored zadovoljstva koje dolazi sa činom, osećaj da je on objekat zadovoljstva igra veliku ulogu u vezi. Vođenje ljubavi u početku veze umije da bude intenzivno i tada se muškarac osjeća najpovezanije.

14. Zna da ga nećete ostaviti

15

Ranije vas je varao i ne samo da ga niste ostavili, već niste ni rekli pravila i očekivanja koja imate od njega. Zbog toga on se osjeća kao da ga nikada nećete napustiti, čak iako vas vara.

15. Neki žele da dokažu svoju muževnost

Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

3

Neki misle da su pravi muškarci ako su spavali sa mnogo žena.

16. Imate visoka očekivanja

17

U redu je da imate neka očekivanja od muškarca, ali budite uvjereni da su mogući i izvodljivi. Ne očekujte nemoguće.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više