STOJA ZAVRŠILA U URGENTNOM CENTRU! Estrada i publika u VELIKOM Š0KU!

Stoja Novaković planira da izbaci novu pesmu, a pošto je nezadovoljna svojom linijom krenula je na RIG0R0ZNU DIJETU koja joj očito ne prija.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

– Stoja je kao i većina nas tokom ovih zimskih praznika dala malo više oduška, pa je nabacila koji kilogram viška.

Ona je zapela da mora da smrša iako se ne vidi da se nešto preterano UG0JILA. Izbacila je sve što ne sme da jede. Ali, to njenom 0RGANIZMU baš i ne prija.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Zavrtelo joj se u glavi, pa*la je čak, ali kad se Igor prepao ona je govorila da prolazi i da joj nije ništa. On se baš up*ašio i nije hteo da čuje za njene izgovore. Bez razmišljanja se obukao i naterao je da krenu kod lekara.

Na putu do bolnice Stoji je bilo mu*ka, što je Igora još više pre*alo. U Urgentnom centru su je odmah primili i uradili joj detaljne an*lize.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Na kraju se ispostavilo da je K0LABIRALA od gladi jer je dijeta bila Š0K za 0RGANIZAM.

Igor je po*udeo i odmah joj je rekao:

“Neću više da te vidim da držiš dijetu!”Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

On je stvarno mnogo voli i mnogo br*ne za nju i ne shvata što se glu*ira sa gla***anjem kad nju narod voli zbog hitova i harizme, takvu kakva jeste, opušten i prirodna – kaže izvor blizak paru i dodaje da je Stoja obećala mužu da će sada paziti na sebe.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više