STAVILA JE PREZRELU BANANU U PIRINAČ I DOGODILO SE ČUD0: Isprobajte ovaj trik! (VIDEO)

Zanimljivo je da i banana sasvim smeđe kore može imati sasvim dobar ukus, no izgled nam je tako od*ojan da nam se ni ne jede

Kome se to nije dogodilo: nismo pojeli banane u roku nekoliko dana, a nakon što su „odležale“ u kuhinji još neko vreme sasvim su posmeđile.

OK, ima ljudi koji vole baš prezrele banane, jedu ih tek kad su dobrano prekrivene smeđim tačkicama (tada su čak i zdravije nego kad su manje zrele), ali baš sasvim smeđe i gnj*cave… Verujemo da nemaju tako puno fanova i da će mnogo češće završiti u sm*ću. Što je št*ta.

 A posebno se ne jede klincima koje pokušavamo nagovoriti da jedu više voća. Ovaj trik dobro će doći u tom slučaju. Šta učiniti?

Sipajte u čistu vrećicu (po mogućnosti sa zatvaračem) SIR0V pirinač, stavi u nju prezrelu bananu i zat*vori vrećicu. Banana mora više-manje biti prekrivena pirinčem.

Neka tako odleži sat vremena. Nakon toga, bananu izvadi i „suši“ je fenom (da, fenom, sušilom za kosu) na najnižoj temperaturi. ČUD0 će se dogoditi pred tvojim očima: voćka je poprimiti lepu žutu boju i ponovno će biti ukusna za jedenje.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više