Srpski pevač OŽENIO PRIJATELJICU SVOJE BIVŠE SUPRUGE A o prljavom vešu njegove porodice i dan danas bruji Srbija

Denser i pevač, Đole Đogani, nekada je bio oženjen sa Slađanom Delibašić, sa kojom ima dve ćerke, a danas je u srećnom braku sa Vesnom.

Naime, Slađa i Đole su 10 godina bili u braku, i imaju dve ćerke. Nakon raz*oda se Đole venčao sa Vesnom koja je bila članica grupe i koju je Slađa učila prvim koracima prepoznatljivog plesa.

Denser i njegova sadašnja supruga su dugo zajedno i važe za jedan od najskladnijih parova na estradi. Imaju i dvoje dece, sina Adriana i ćerku Lauru.

Đole je svoju karijeru počeo još davnih devedesetih kad je bio i veoma popularan. Ipak, i dan danas ima nastupe i radi a svojom suprugom Vesnom.

Đole i Slađa su danas u veoma dobrim odnosima, a oko ćerki Silvije i Marinele su se uvek slagali.

Međutim, o porodici Đogani se već tri godine zaredom pričalo i pisalo u medijima, te je u javnost i iznesem prljav veš od strane njenih članova Lune, Gagija i Anabele Đogani.

Anabela je sa jedne strane pričala da je stalno imala problem sa Đoletom i celom porodicom Đogani, da ju je suprug fiz*čki i ps**ički mal**etirao, dok je Luna potvrđivala i opisivala kroz kakav pa*kao je njen otac prolazio zbog dr*ge.

Podsetimo, Đoletov brat Gagi je nedavno lišen slobode zbog ko**ina, a ubrzo nakon saslušanja i pušten da se brani sa slobode. Nedavno je Treće osnovno javno tu**aštvo u Beogradu naredilo policiji PRIV0ĐENJE Gazmena Đoganija, poznatijeg kao Gagi Đogani, pošto se nije odazvao pozivu.

– Nisam obavešten o tome da je trebalo da dođem danas u Tužilaštvo. Kad dođem u Beograd odmah ću se javiti kome bude trebalo – rekao je Gagi Đogani za “Kurir”. On se, inače, kako se navodi, trenutno nalazi u Crnoj Gori.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više