SRAMOTA, OTIŠLI PRED ŠABANOVU KUĆU U ŠAPCU I ZATEKLI UŽAS: “Ne može da se diše od smrada”, EVO ŠTA SE DESILO!

Hasan Dudić, pjevač i brat od tetke P0K0JN0G Šabana Šaulića, otkrio je kako je kuća Šaulića u Šapcu 0R0NULA.

– Kuća je baš 0R0NULA. Dmeluje zapušteno, jer niko ne živi godinama u njoj. Nedavno sam bio u gradu i Š0KIRA0 sam se kada sam vidio da su kontejnere za đubre postavili tik uz kuću i maltene na samu kapiju. Ej, pa od tolike ulice da kontejneri smrde ispred Šabanove kuće. Nema smisla. Toliko sam bio ljut i b**esan da sam odmah otišao u opštinu i podnio zahtjev da UKL0NE smeće – rekao je Hasan i dodao:

– Sramota da tu stoji smeće. Dolaze turisti da vide gdje je kralj narodne muzike odrastao, a tamo ne može da se diše od smrada. Bio sam UP0RAN i uspio da istjeram svoje da opština te kontejnere premjesti na drugo mjesto – zaključuje Dudić za “Star”, prenose mediji.

Podsjetimo, porodična kuća kralja narodne muzike, koju je on sazidao prije nekoliko decenija, već duže vrijeme je prazna i u nju je rijetko ko dolazio.

Dok je bio živ, Šaban je povremeno obilazio svoj dom, ali se u njemu nije dugo zadržavao. Međutim, uvek je bio posebno vezan za to mesto i redovno je plaćao ljude koji su održavali kuću i pazili na nju.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti