SJEĆATE LI SE TAKMIČARKE BIG MAME, CIJELA SRBIJA JE BRUJALA O NJOJ: Godine su učinile svoje, ZANIJEMIT ĆETE KAD JOJ VIDITE LICE (FOTO)

Pevačica Svetalana Tanasić bila je jedna od najzapaženijih takmičarki u emisji “Zvezde Granda” kada se pojavila. Ona je tada dobila nadimak Big Mama po kojem je postala još prepoznatljivija. Svi su bili oduševljeni njenim moćnim glasom, međutim, pkevačica nije ostvarila blistavu karijeru kakvu su joj mnogi predviđali.

Ona je nakon takmičenja izbacila nekoliko pjesama, koje nisu baš sjajno prošle kod publike, te učestvovala u rijaliti programu “Farma”.

Big Mama sada izgleda potpuno drugačije, živi u okolini Ljiga, povukla se iz javnog života, ali smatra da se neko od njenih kolega poigrava sa njom, pa je odmah reagovala i oglasila se na društvenim mrežama.

– Interesovanje za mene još traje, povukla sam se iz javnog života i, bogu hvala, još pevam kao i pre takmičenja. Već nekoliko dana razmišljam da li da se oglasim ili ne, ipak sam riješila da to učinim jer se neko beskrupulozno poigrao mojim poslom i mojom egzistencijom – napisala je svojevremeno Svetlana.

Da podsjetimo, Big Mama se svojevremeno požalila da je neko od njenih kolega želio da joj podmetne nogu i uprtopasti joj karijeru:

– Naime, do mene je stigla vijest da je neko od mojih kolega iz Valjeva počeo da podriva mene kao pjevača. Znam da su ljubomora i zavist veoma opasna bolest i da za to lijeka nema. Ukoliko neko od mojih kolega sa kojima sam sarađivala ima nešto da kaže protiv mene, neka mi se obrati, neka kaže meni u lice, te laži i neistine koje su izrečene o meni su ogledalo iste te osobe! Onaj ko se igra mojim poslom i mojim hlebom ne može u životu dobro da prođe! Kako radiš, tako ti se vraća u životu – rekla je tada Big Mama.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više