SIN KRISTIJANA GOLUBOVIĆA ULAZI U ZADRUGU?! KAD UKUĆANKE VIDE OVOG FRAJERA: Ima 26 godina I PRESLIKANI JE OTAC, EVO KAKO IZGLEDA!

Mediji u posljednje vrijeme sve češće pišu o mogućem ulasku supruge Kristijana Golubovića u Zadrugu, a sada se pojavila i informacija kako u Zadrugu možda ulazi i njegov sin.

Kristijan Golubović je još tokom boravka u rijaliti programu “Farma” na imanju u Lisoviću otkrio da je sina priznao tek poslije 20 godina!

Naime, kada se Lazar R0DI0 1994. godine Kristijanov život bio je u 0PASN0STI pa su on i Lazarova majka Danijela odlučili da zbog djetetove sigurnosti, u IZV0DU iz matične knjige R0ĐENIH ne bude upisano Kristijanovo ime.

Stoga je Golubović prije ulaska u “Farmu” otišao u opštinu i priznao očinstvo. Golubović junior nije htio da se eks*onira u medijima dok mu je otac boravio u rijalitiju, da ne bi imao dodatne probleme u kući.

Naime, Kristijanova bivša tašta Branislava, koja je dobila starateljstvo nad Lazarom poslije sm*ti ćerke Danijele, navodno je tada zab*anila unuku da priča o ocu.

Ipak, Lazar nikad nije krio da ima drugarski odnos sa tatom, kao i da ga je posjećivao dok je bio u zat*oru. Poslije Kristijanovog ha**enja Lazar se nije pojavljivao u medijima.

Kristijan je godinama u braku sa Ivanom Veljković, koja već 8 godina sama P0DIŽE njihovo dijete. Par ima kćerkicu Veru.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više