SIJA KAO NOVO, OTKRILA SAM BIZARAN NAČIN ČIŠĆENJA WC-A, BEZ TRUNKE RIBANJA: Otkako ovako čistim život mi je puno lakši, ODMAH PROBAJTE

Žene na internetu su nedavno otkrile jedan zanimljiv trik kako da kupatilo sija kao novo i to bez ikakvog truda.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Naime, ova ideja objavljena je na Facebook grupi “Moms who clean”, gdje je jedna mama otkrila svoju bizarnu metodu čišćenja koja daje fantastične rezultate.

4

Jedini proizvod koji vam za ovo treba je krema za brijanje.

Sada se njen trik mu*evito širi internetom.

1

Metoda je jednostavna – cijelo kupatilo, sa posebnim naglaskom na WC šolju, prekriti pjenom za brijanje i ostaviti par sati.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Nakon što pjena odstoji par sati, prosto je isperete toplom vodom i to je sve.

2

Pjena za brijanje je praktično sapunica sa mnogo više kalijum hidroksida od običnih sredstava, što znači da se brže i bolje rastvara u vodi.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

3

Daje fantastične rezultate, a ispire se lakše od klasičnih sredstava za čišćenje.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više