Sastav jednog deteta se širi internetom evo šta je napisao na temu “Majka”

Kako deca nekad umeju da budu SUR0V0 iskrena ,tako je ovo 0BR*KAL0 majku i otkrilo jednu P0R0DIČNU tajnu.

Deca nas nekad stave an stub sra*ma iako nisu ni svesni toga ,a nasa briga o njima je konstantna.

Možda bi bilo dobro da kada deca dobiju sastave da napišu na neku temu bilo bi dobro da i proverite šta su napisala.

Evo sličice sastava koji je Š0KIRA0 intrnet.

Šta vi mislite o sastavu?

V0DEĆI VIRUS0L0G IZ SRBIJE OTKRIVA! Ovih 5 GREŠAKA o koroni mnogi veruju, a to jednostavno nije tačno!

Sada svi znamo nekoga ko je zaražen, a čini se da o virusu ne znamo mnogo više nego što smo znali na samom početku epidemije. Da li nam je utisak ispravan ili smo samo slu*đeni?

VIRUS0L0G Ana Banko rekla je za RTS da o koranavirusu i dalje postoji dosta nepoznanica, ali i da su mnoge stvari otkrivene od trenutka kada se pojavio.

“Znamo za koje se RECEPT0RE veže, da se ne naseljava samo u RESPIRAT0RNIM će**jama, nego da dolazi u kontakt i sa mnogim drugim. U poslednjih nedelju dan vidimo da pokazuje i NEUR0INVAZIVN0ST , odnosno K0MPLIKACIJE na centralnom ner*nom sistemu i to je sve ono što se u T0KU ove pandemije otkriva”, rekla je doktorka Banko.

Nas uvek pla*ši ono što je nepoznato, navodi doktorka, i napominje da se približavamo i periodu kada ćemo dobiti i vakcinu.

Ističe da je virus isti kao kao na početku epidemije, onaj koji se pojavio u Kini i izolovan u januaru. Taj virus, kako kaže, pokazao je tendenciju promene kada prelazi iz jednog domaćina u drugi, ali da te promene nisu dovele do zabr****ućeg stepena mut*cije.

Prema njenim rečima, od početka pandemije pokazale su se brojne GREŠKE o virusu, jer je za naučnike bio novi infektivni ag*ns.

Šta smo naučili

Kao prvu najveću GREŠKU o koronavirusu, doktorka Banko je izdvojila da asimptomatski nosioci ne postoje, što se pokazalo da nije tačno.

“Studije koje su merile koncentraciju virusa u RESPIRAT0RN0M tr*ktu između asimptomatskih i simptomatskih nosioca pokazale su da je ta koncentracija skoro podjednaka, bilo da su u pitanju deca ili odrasli. Tako da su oni jednako 0PASNI za 0K0LINU, rekla bih i više 0PASNI, jer nisu svesni da su inficirani”, navela je doktorka Banko.

Zatim, da virus smanjuje ZARAZNOST, odnosno da gubi sposobnost za ošte**vanje će*ija. Doktorka navodi da to ni u jednoj studiji do sada nije pokazano.

Jedna od GREŠAKA bila je i da će virus nestati.

“Ovaj virus je pokazao izuetnu PRILAG0DLJIVU sposobnost na čoveka i mi danas pričamo o hum*nom virusu, što znači da on ne može tek tako da nestane”, rekla je doktorka.

Takođe, priča da će virus nestati kada se povećavaju temparature i UV zra*enje ne stoji, jer virusi kao obavezni intr**elijski 0RGANIZMI mogu da prežive samo u našim će*ijama, kaže doktorka Banko i ponavlja da virus podjednako KREĆE i na južnoj i na severnoj hemisferi.

Prema njenim rečima, ispostavilo se i da je 0PTIMIZAM da će K0LEKTIVNI imunitet biti STV0REN brzo i da će trajati dugo, naž*lost jedna od velikih GREŠAKA.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više