Sanja Kužet se za posao dotjeruje, šminka, ali iza kamera – totalno je druga priča: Ne stidim se toga! (FOTO)

Sanja Kužet iz emisije u emisiju P0BERE brojne simpatije publike ,,Zvezda Granda”, a tako je bilo i posljednji put, kada se na sceni poznatog šoua pojavila u kratkoj ljubičastoj haljini, koja je pratila njenu zavidnu liniju.

Uz nju, uparila je sandale na štiklu, a kosu je vezala u visoki rep.

Ona se za posao uvijek dotjeruje i šminka, ali privatno, PR0V0DI provodi u daleko opuštenijem izdanju. Kako je istakla jednom prilikom, tako joj prija i toga se nimalo ne stidi.

– Ljudima se jako D0PADA kada me vide izmještenu, kada nisam na sceni. A ja, baš zbog toga što se na poslu dotjerujem i šminkam, trudim se da svoje slobodno vrijeme PR0VEDEM u što opuštenijem izdanju. To mi prija i ne stidim se toga – izjavila je gostujući u ,,Grand Magazinu”.

Sa druge strane, selfi fotografije ne voli da pravi, za raziku od mnogih drugih ljepotica.

– To je B0RBA koja izgleda presmiješno dok ta fotografija nastane i onda ja samo zamislim kako je djevojkama kojima je to profesija. Proces stvaranja toga nije nimalo naivan, jer to iziskuje mnogo vremena, kreativnosti i energije. Ja tu snagu, niti volju, niti ambiciju nemam ni blizu.

Zanosna Sanja Kužet blista na ekranu: Da li biste je prepoznali bez šminke?  | DEPO Portal

NADA OBRIĆ POBEDILA RAK 4. PUT! Pevačica podelila lepe vesti: Sve terapije su GOTOVE, B0RIM SE!

Pevačici Nadi Obrić u junu ove godine vratio se rak beš*ike po četvrti put, iako se 0PERIRALA i išla na terpije. Zbog toga je ponovo morala na 0PERACIJU , nakon koje su usledile hem***erapije.

Nada se 0PERISALA u Austriji, u Beču, gde je o njoj brinula ćerka Itana Pavićević, koja tamo živi i koja ju je odvela kod najboljih lekara na jednu privatnu B0LNICU.

Prošle godine takođe je operisala RAK, tada u KBC „Bežanijska K0SA”, a pošto je na vreme ustanovila da se on još jednom vratio, uspela je da bude mirna nepunih godinu dana, sve do juna 2020.

Ona je sada potvrdila da je pobedila ovu B0RBU i otkrila kako se sada oseća.

– Ide nabolje, ide nabolje, hvala Bogu. Oporavak teče sporije nego što sam htela i mislila, ali ide nabolje, B0RIM se. Ja mislim da ću za nekih 10-15 dana potpuno doći sebi – rekla je Nada i dodala:

– Sve terpije su gotove. Sad slede kontrole, ali to je nešto što će me pratiti celog života i to nije ništa str*šno.

Pevačica se dodatno pazi i zbog koronavirusa, koji bi zbog njenog zdravstvenog stanja mogao da bude veoma 0PASAN po nju.

– Čuvam se korone. Moram da se čuvam po svaku cenu. Ja sam ne među osetljivim, nego među najosetljivijim ljudima. Ne viđam se ni sa kim. Živim na 0PREZU. Čak i deca moja kad dođu, sa maskama smo unutra. Ja masku, oni masku. B0RIM0 se, ali tako nam je svima. Proći će. Sve prođe, pa će i ovo proći – zaključila je pevačica.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti