Š0KANTNE VESTI STIŽU IZ CRNE GORE: Posle svega, sada se desilo OVO! CEO SVET STRAHUJE

Crna Gora nalazi se na nezavidnom prvom mestu u Evropi po broju obolelih od na 100.000 stanovnika, odnosno NAJG0RA je u celoj Evropi od početka pandemije kovida-19.

Kada je reč od Srbiji, sa 509,12 inficiranih na 100.000 stanovnika nalazi se na 30. mestu i od zemalja u regionu ima najmanje zaraženih.

Prema podacima evropskih statističkih centara, među prvih 10 od 45 evropskih zemalja sa najviše zaraženih nalazi se samo Crna Gora.

Naime, prema podacima objavljenim 16. oktobra, Crna Gora ima 2.385,15 registrovanih slučajeva korona virusa na 100.000 stanovnika, na drugom mestu je Jermenija, a na trećem Španija.

Severna Makedonija je po broju do sada inficiranih na 100.000 stanovnika na 11. mestu, a Bosna i Hercegovina na 14. Tzv. Kosovo je, prema istim kriterijumima na 17, Albanija na 27, a Hrvatska na 28. mestu, a iza nje je Slovenija.

Kada je reč o stopi ZARZAI u poslednjih sedam dana, najveći broj inficiranih na 100.000 stanovnika zabeležen je u Andori, pa u Češkoj, zatim Belgiji i Holandiji, dok je Crna Gora na petom mestu.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više