RUSKI LEKAR KAŽE DA JE SVE ŠTO SMO ZNALI o zdravoj ishrani LAŽ! Nudi nova PRAVILA o doručku, ručku i večeri (VIDEO)

Čuveni ruski doktor UP0Z0RAVA na rezultate dobijene novim istraživanjem o pravilnoj ishrani, koji 0P0VRGUJU opšte prihvaćena pravila…

Doručak dajte nepr**atelju, ručajte oko podne i normalno večerajte, ali ne u kasnim satima i na kraju prošetajte pred spavanje ili vežbajte. Ljudi koji tako žive – žive dugo i zdravo.

Ove tvrdnje zastupa profesor doktor Leo Bokerija, akademik Ruske akademija nauka i umetnosti i član Ruske akademije medicinskih nauka. Ovaj glavni ruski doktor Ministarstva zdravlja Ruske Federacije 0PRVGAVA ideju o tradicionalnom principu zdrave, dnevne ishrane.

– Sve što smo do sada znali o zdravoj ishrani, sve je laž, zab*uda je da je doručak najvažniji obrok u toku dana, glavni obrok treba pojesti po povratku sa radnog mesta, u ranim večernjim satima – odlučan je Leo Bokerija.

Iako su ovi saveti najpre izazvali bu*ne reakcije među stručnjacima, ali i kompletnom javnošću, naknadno su i drugi lekari objasnili istinitost ovih tvrdnji. Mnoga istraživanja pokazuju da doručak ne mora biti taj glavni obrok, ali i da osobe ne moraju biti G0JAZNE iako preskaču jutarnji obrok, jer je met***izam svakog čoveka različit.

Akademik Bokerija tvrdi da se 0RGANIZAM ujutru postepeno budi i nikako ga ne bi trebalo 0PTEREĆAVATI obrokom, posebno ne teškim obrocima sa puno masti i kalorične hrane. osim toga, ovaj kar***rurg ističe da je za ručak dovoljan samo jedan sednvič, u periodu od 13 do 14 časova, a da je “normalan” obrok preporučljiv tek u kasnim podnevnim satima, posle 17 časova.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više