PROŠLO JE 32 GODINE OD “ĐEKNE”, A EVO KAKO DANAS IZGLEDA MILIJANA: Čuvenu glumicu DANAS niko ne bi prepoznao, POGLEDAJTE I SAMI

Kada je davne 1988. emitovana prva epizoda serije “Đekna još nije umrla, a ka’ će ne znamo” ovo ostvarenje odmah je dobilo status – kultnog.

Glumci koji su u njoj igrali, pogotovo oni mlađi koji se još nisu proslavili, znali su da im je to vjerovatno uloga života.

Jedna od onih koje su tada postigle toliki uspjeh da ih i dalje zovu imenom koje nose u seriji jeste Arijana Čulina. Zapravo, Milijana iz “Đekne”, jer je tako decenijama oslovljavaju, dok popularnost koju je nekad imala nije uspjela da održi.

Hrvatska glumica je nakon ove serije glumila i u “Cimmer fraj” i u filmu “Ne gledaj mi u tanjir” iz 2016. godine, a vjerujemo da bi je danas malo ko prepoznao.

Izvor: Blic.rs

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više