Policajac zaustavio zgodnu mladu ženu, rekao joj da se nasloni na haubu i onda uradi ovo (VIDEO)

Kako je oš**ćena rekla: “Prešao je granicu. Osećam se pon*ženo”.

Svi mi ponekad imamo problema kada nas policija zaustavi. Često i ne znamo da smo napravili pre**šaj jer smo bili pod de**tvom al***ola.

Ovoj ženi se, međutim desilo nešto nesvakidašnje. Policajac Ajzeja Bojd ju je zaustavio i počeo da je pretresa. Kako ona sama kaže, umesto da to bude rutinska kontrola, on ju je pipkao zavlačeći ruku gde ne treba.

Nakon tri sata ju je pustio i ona je nastavila svoj put do posla. Međutim, ponovo ju je zaustavila milicija i, gle čuda, isti policajac. Ovaj put joj je rekao da ima previše tamna stakla.

Kako se ispostavlja, on ju je pratio želeći da fle*tuje sa njom, i to baš u blizini njenog doma.

Tu**lac je ispitao slučaj policajca Ajzeje Bojda rekavši da “njegovo ponašanje nije bilo u skladu sa sprovedenom obukom ali da nema osnova za kri**čno go**enje”.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više