PAKAO U PORODICI PERINOVIĆ: Majka (42) UB*ILA TROJE DECE OD 3, 5 i 7 godina, muž Tomislav ušao u kuću i video H0R0R!

Policija u Viktoriji u Australiji u jednom porodičnom domu pronašla je četvero mr*vih, a među njima su majka i troje dece, prenosi.

Policija smatra da je troje djece – Kler (7), Anu (5) i Metjua (3) ub*la njihova majka Kejti Perinović (42) , koja je nakon toga počinila samo***stvo.

Tela je pronašla policija u četvrtak u domu Perinovića, nakon što je Kejtin suprug Tomislav (48) zvao sve službe.

Istražitelji su u izjavi za medije, potvrdili su da g. Perinović nije bio uključen u čin ub**tva pa je odmah pušten iz ZATV0RA.

Tugujući prijatelji i susedi Perinovića izjavili su kako se Kejti već nekoliko nedelja ponašla neobično.

– Nekoliko nedelja pre ovog nesretnog događaja, Katie i njezina deca prisustvovali su R0ĐENDANU moje ćerke. Kejti je bilo neobično tiha i nikad je dosad nisam videla u tom izdanju. Na R0ĐENDANU je bilo i nekoliko drugih mama koje su odmah primetile njeno čudno ponašanje – rekla je komšinica Meri Grovs.

Pre tri meseca Katie je neočekivano dala 0TKAZ na svom radnom mestu gdje je godinama radila, a njeni prijatelji i poznanici misle da je razlog tome bila dep*esija.

Prema pisanju portala, porodica Perinović je hrvatskog P0REKLA. Pišu i kako je preminuloj ženi devojačko prezime bilo Blažević, a njena majka takođe navodno živi u Australiji.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti