P0GINULA DEVOJKA KOJU JE OBOŽAVAO CEO SVET! Dogodila joj se nezapamćena tragedija!

Lepa manekenka navodno je bila putnica na letu od Lahore do Karačija

Top model Zara Abid (24) jedna od žr*va u pa*du pakistanskog aviona u kojem je po***ulo svih 107 putnika i članova posade.

Lepa manekenka navodno je bila putnica na letu od Lahore do Karačija, a kako preživelih nije bilo, veruje se da je i ona među nast***dala.

Iako ovi navodi nisu zvanično potvrđeni, pojedini mediji pišu da Zarina porodica oča*nički traga za njom na mestu nesreće, kao i da je navodno brat traži po bolnicama u nadi da je živa.

Na društvenim mrežama obožavatelji se već opraštaju od Zare.

Oglasile su se i njene kolege, poput modne dizajnerke Kadije Šah.

– Modna industrija je danas u avionskoj nesreći izgubila Zaru Abid. Bila je divna devojka, marljiva i profesionalna. Bila sam zadivljena energijom i dinamičnošću na njenim fotografijama – objavila je Tviteru.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više