OVO JE ŽENA KOJA PREDV0DI TIM SA OKSFORDA: Vakcinu PR0TIV korone je prvo dala svojim sinovima! OVO SE DESILO!

Sada je već svima jasno da se koronavirusa, zvanično nazvanog SARS-CoV-2, ako je nekome i bilo potrebno da prođe šest meseci od pojave pandemije da bi to shvatio, nećemo OSL0B0DITI tek tako.

Ali postoji jedna dobra vest. Jedna mnogo dobra vest. A to je da će čuvena “Oksford vakcina” ubrzo ugledati svetlost dana, 0PTIMISTI kažu već od septembra, kao i da je već dokazano da daje 2,6 puta više ant*tela nego kod najjačih 0RGANIZAMA koji su to napravili prirodnim putem.

U svetu nauke Džener institut Univerziteta Oksford nije bio nepoznat, ali široj javnosti nije bio ni previše poznat pošto se uglavnom bavio slabo finansiranim istraživanjima B0ELSTI koje su u siromašnim zemljama. Danas su oči celog sveta up*te u ovaj institut koji u saradnji sa britanskim farmaceutskim DIV0M AstraZenecom već kreće u proizvodnju dve milijarde D0ZA vakcine koje će, biti isporučene do kraja godine.

Naime, Sara Ketrin Džilbert sa Oksforda je predvodila tim koji je napravio vakcinu protiv Covid-19. Ona je prve D0ZE dala svojoj deci, dakle, blizancima koji imaju po 21 godinu.

Nakon toga, momci su dobro 0DREAG0VALI, te je očito da vakcina dobro funkcioniše.

Inače, Sara Ketrin Džilbert (R0ĐENA aprila 1962. godine) je profesor VAKCI0NL0GIJE na Univerzitetu Okford. Ona se specijalizovala za RAZV0J vakcina PR0TIV gripa i novih virusnih. Vodila je razvoj i testiranje univerzalne vakcine protiv gripa, koja je prošla ispitivanja 2011. godine. U aprilu 2020. Džilbert je tvrdila da bi mogla da isporuči vakcinu protiv COVID-19 do septembra 2020. godine.

Džilbert je tokom srednje škole poželela da se bavi medicinom. Diplomirala je na Univerzitetu u Istočnoj Angliji, na polju BI0L0ŠKIH nauka, i prešla na Univerzitet u Hulu za doktorat.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više