OVO JE KEBINA ĆERKA KOJU NIJE NI PRIZNAO NI UPOZNAO! Mora da joj plati 100.000 evra! (FOTO)

P0PULARNI folk pevač Dragan Kojić Keba dugi niz godina u braku je sa suprugom Oljom u kojem je dobio sina Igora i ćerku Natašu.

Međutim,ovaj pevač ima još jednu, vanbačnu ćerku Inu koju je dobio sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović, koju nikada nije upoznao, niti priznao.

Ljiljana je godinama su*skim putem pokušavala da dokaže da je Keba otac njene ćerke, jer on Inu nikada nije hteo da prizna kao svoje dete. Su*d je na kraju doneo pre*udu da je Keba Inin otac i da je dužan da isplati zaostale ali***acije u iznosu od 100.000 evra.

Keba se zbog ove odluke ža*io, a Ljiljana je jednom prilikom izjavila da pevač kada bi P0ŽELE0 da upozna Inu ne bi dobio priliku za to.

“Moj heroj , neće očevo prezime, ni slavu, neće očevo bogatstvo, ponosna i hrabra devojka koja je izdržala tone nep*avdi ,zb*cila ih sa svojih ledja i nastavlja dalje”, napisala je Ljiljana uz fotografiju ćerke pretprošle godine.

Ina danas ima dvadeset jednu godinu i kažu da dosta liči na majku Ljiljanu.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više