OVO JE HUSO, OTAC DALILE DRAGOJEVIĆ, A JAVNOST GA DOSAD NIJE VIDJELA: Bio je strah i trepet, suze je prolila zbog njega, zeta Dejana nije želio da prizna!

Dalila Dragojević se proslavila učešćem u rijaliti programu, gdje je upoznala i ljubav svog života za kog se kasnije i udala. Međutim, tokom njenog boravka u rijalitiju mnogo se pričalo o odnosu sa ocem Husom Mujićem kog javnost nikada nije vidjela.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Naime, priča o ocu često je Dalilu dovodila do suza. Mnogi su željeli na taj način da je povrede, a spekulisamo se i da Husa neće prihvatiti njenu vezu sa Dejanom jer je on druge vjere.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Međutim, stvari su se brzo stišale i Dalila i Dejan uživaju u braku već nekoliko godina. Njen otac i Dragojević se odlično slažu.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Kako Mujić ne voli rijaliti programe njega nismo mogli ni da vidimo. Međutim, Dalila je nedavno objavila fotografiju sa ocem i predstavila ga javnosti.

Evo kako izgleda: Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

1

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više