OVAKO JE IZGLEDALA ARKANOVA SAH*ANA! Kasnila je 2 sata, a jedna ČUDNA stvar je bila OBAVEZNA! (VIDEO)

Željko Ražnatovic Arkan ub**en je na današnji dan, 15. januara, pre 21 godinu. Tim P0V0D0M, njegova ud**ica i pevačica Ceca sa ćerkom Anastasijom, sinom Veljkom, sestrom Lidijom i prijateljima došla je na Novo GR0BLJE u Beogradu, gde je u 11 sati jutros održan P0MEN.

Pevačica sa decom bila je u crnini, zap*lili su sveće i brojne okupljene P0SLUŽILI su žitom.

Predsednik Stranke srpskog jedinstva i komandant SDG sah**njen je u 20. januara 2000. godine, oko 13.30 sati. Na hiljade ljudi došlo je da se oprosti od njega, pa je sah*ana kasnila dva sata, jer su svi želeli da uđu u kap*elu, gde se nalazio njegov K0VČEG.

Tek pošto je obezbeđenje uz velike probleme oslobodilo prostor, članovi stranke i pripadnici SDG formirali su K0L0NU.

Iza K0VČEGA, išli su supruga Ceca, majka Slavka Josifović, najstariji sin Mihajlo (iz prvog braka), a šestorica gar*ista držali st*ažu, pisali su tada mediji.

Mihajlo je, takođe, uputio poslednji pozdrav ocu, a zatim i pozvao sve prisutne da dođu u kuću ŽAL0STI. Pripadnici SDG iz aut**tskih pu*ki isp*lili tri plo*una, a sah**njen je uz zvuke stare srpske himne „Bože pravde”.

NADA OBRIĆ POBEDILA RAK 4. PUT! Pevačica podelila lepe vesti: Sve terapije su GOTOVE, B0RIM SE!

Pevačici Nadi Obrić u junu ove godine vratio se rak beš*ike po četvrti put, iako se 0PERIRALA i išla na terpije. Zbog toga je ponovo morala na 0PERACIJU , nakon koje su usledile hem***erapije.

Nada se 0PERISALA u Austriji, u Beču, gde je o njoj brinula ćerka Itana Pavićević, koja tamo živi i koja ju je odvela kod najboljih lekara na jednu privatnu B0LNICU.

Prošle godine takođe je operisala RAK, tada u KBC „Bežanijska K0SA”, a pošto je na vreme ustanovila da se on još jednom vratio, uspela je da bude mirna nepunih godinu dana, sve do juna 2020.

Ona je sada potvrdila da je pobedila ovu B0RBU i otkrila kako se sada oseća.

– Ide nabolje, ide nabolje, hvala Bogu. Oporavak teče sporije nego što sam htela i mislila, ali ide nabolje, B0RIM se. Ja mislim da ću za nekih 10-15 dana potpuno doći sebi – rekla je Nada i dodala:

– Sve terpije su gotove. Sad slede kontrole, ali to je nešto što će me pratiti celog života i to nije ništa str*šno.

Pevačica se dodatno pazi i zbog koronavirusa, koji bi zbog njenog zdravstvenog stanja mogao da bude veoma 0PASAN po nju.

– Čuvam se korone. Moram da se čuvam po svaku cenu. Ja sam ne među osetljivim, nego među najosetljivijim ljudima. Ne viđam se ni sa kim. Živim na 0PREZU. Čak i deca moja kad dođu, sa maskama smo unutra. Ja masku, oni masku. B0RIM0 se, ali tako nam je svima. Proći će. Sve prođe, pa će i ovo proći – zaključila je pevačica.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti