OVA PEVAČICA UL0VILA JE BIDERMEJER NA SVADBI BRENE I BOBE: Danas uživa u milionima daleko od Srbije! (FOTO)

Pevačica Lepa Brena i bivši teniser Boba Živojinović venčali si se pre skoro tri decenije, a malo ko zna da je ova pevačica UL0VILA bidermajer na njihovoj svadbi.

Kako običaji NAL*AŽU, dama koja UL0VI bider majer, sledeća staje pred matičara. Pevačica Dragana Mirković bila je srećne ruke. Pre 21 godinu Dragana i Toni Bijelić venčali su se u Beču.

-Venčali smo se u opštini, bilo je to SKR0MN0 slavlje. Bilo je vreme san*cija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisam mogla da im nabavim vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od R0ĐENJA, prosto nisam mogla dok se ne udam i dok se to PRIPR0L0ŠKI NE ODRADI  do kraja. Prosto nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, nabavim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe, jer i on ih ima mnogo. Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije venčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno volela i jednostavno bila srećna i to mi je u tom momenatu bilo dovoljno – ispričala je popularna pevačica svojevremeno u Ami G šou.

Dragana i Toni danas uživaju u životu poput holivudskih zvezda, a neke od njih su im čak i kućni prijatelji. Proputovali su zajedno ceo svet, a privatnost su uspeli da zadrže za sebe, te se o njihovoj deci u domaćoj javnosti mnogo i ne zna.

Nikada za brak popularnih supružnika nisu vezivani sk*ndali ili bu*ni periodi koji bi se našli na stranicama žute štampe.

Inače, Toni je vlasnik kompanije ekskluzivnih automobila “Majbah”, a Dragana poseduje televiziju DM Sat koja se nalazi u Požarevcu.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više