OVA PEVAČICA UHVATILA JE BIDERMEJER NA SVADBI BRENE I BOBE: Danas uživa u milionima daleko od Srbije! (FOTO)

Pevačica Lepa Brena i bivši teniser Boba Živojinović venčali si se pre skoro tri decenije, a malo ko zna da je ova pevačica uhvatila bidermajer na njihovoj svadbi.

Kako običaji nalažu, dama koja uhvati bider majer, sledeća staje pred matičara. Pevačica Dragana Mirković bila je srećne ruke. Pre 21 godinu Dragana i Toni Bijelić venčali su se u Beču.


-Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisam mogla da im nabavim vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla dok se ne udam i dok se to papirološki ne sprovede do kraja. Prosto nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, nabavim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe, jer i on ih ima mnogo. Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije venčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno volela i jednostavno bila srećna i to mi je u tom momenatu bilo dovoljno – ispričala je popularna pevačica svojevremeno u Ami G šou.


foto: Printscreen

Dragana i Toni danas uživaju u životu poput holivudskih zvezda, a neke od njih su im čak i kućni prijatelji. Proputovali su zajedno ceo svet, a privatnost su uspeli da zadrže za sebe, te se o njihovoj deci u domaćoj javnosti mnogo i ne zna.


Nikada za brak popularnih supružnika nisu vezivani skandali ili burni periodi koji bi se našli na stranicama žute štampe.

Inače, Toni je vlasnik kompanije ekskluzivnih automobila “Majbah”, a Dragana poseduje televiziju DM Sat koja se nalazi u Požarevcu.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više