Oglasila se Goca Šaulić povodom nestanka Turčina Alsina Leventa

Supruga folk legende Šabana Šaulića odgovorila na pisanja medija da je Turčin koji se sum*njiči da je kr*v za nesreću u kojoj je nastradao “ispario”.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Goca Šaulić tvrdi da s*ud u Njemačkoj zna gdje se nalazi Alsin Levent, kr*vac saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubio Šaban Šaulić.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Ona je odgovorila na pisanja medija da je Levent nestao iz grada Gitersloa, u kojem je čekao početak suđ*enja.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

– Vjerujem u pravo*udni sistem Njemačke. Pravosudni or*ani dobro znaju gdje se on nalazi – rekla je Šaulićeva i dodala:Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

– U kontaktu smo s tuži***štvom i imamo informaciju da će suđenje uskoro da počne. Naravno, trebalo je odavno da bude procesuiran, ali je važno da će se to desiti. Očekujem da dobije maksimalnu ka*znu po tamošnjim zakonima – zaključila je Goca za informer.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više