OČI ĆE VAM STATI KAD VIDITE! Evo kako je Viki Miljković opremala svoj luksuzni stan! (FOTO)

Nedavno se pjevačica Violeta Viki Miljković preselila u jedan od svoja tri stana koja je kupila u luksuznom naselju Beograd na vodi. Procjenjuje se da je vrijednost ovih nekretnina oko 1.500.000 eura.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Ekipa emisije “Paparaco l0v” ove nedelje pratila je pjevačicu koja je u ranim jutarnjim satima stigla sa suprugom Tašketom i djetetom.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Na ulazu u zgradu ih je dočekalo profesionalno obezbjeđenje koje radi 24 sata dnevno.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

U međuvremenu su stigli kamion i dizalica koja je uspješno podigla džakuzi direktno na veliku terasu, a po svoj prilici pjevačica je učinila sve kako bi sebi omogućila maksimalan užitak u svom novom domu.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

 

 

DALILA I DEJAN DRAGOJEVIĆ NAPRAVILI OGROMNU KUĆU U BOSNI: Kad su vidjeli unutrašnjost NIJE IM DOBRO BILO, OTKUD IM PARE ZA OVAKO NEŠTO?! (FOTO)

Učesnici “Zadruge 3” Dalila i Dejan Dragojević vjenčali su se 2017. godine, a nakon toga su riješili da se skuće.

Isprva su mislili da dograde sprat na porodičnoj kući Dejana Dragojevića u Veterniku, ali pošto njegova majka nije to prihvatila dogovorili su se da sagrade cijelu kuću u Bosni i Hercegovini, a to su i učinili.

Sa izgradnjom kuće počeli su na jesen iste godine, a završili je za tačno godinu dana.

Bračni par Dragojević napravili su kuću kakvu bi mnogi poželeli. U kući Dragojevića dom*nira bijela i siva boja, a sve je uređeno vrlo moderno i sa ukusom.

Dalila Dragojević ponosno dijeli kutke iz svog doma, te njeni pratioci mogu da vide da ima šank u kuhinji, kamin u dnevnoj sobi, đakuzi u kupatilu itd.

dalila2

Ženama se posebno dopada Dalilin kutak za šminkanje.

dalila4

Kako su više puta istakli Dejan i Dalila, novac od učešća u rijaliti programima uložili supravo u ovu nekretninu.Fotografija Stranicaa.

dalila3

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više