OBJAVLJENA P0TRESNA PRIČA! Evo zbog čega su bivši muževi napustili Zoricu!

Zorici Brunclik Kemiš je treći muž ali i jedini koga istinski priznaje s obzirom da su je svi prethodni muškarci napuštali i to dok su im djeca bila mala…Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Prva ljubav desila joj se sa 18 godina, tada je dobila ćerku Mariju. Čovjek sa kojim je dobila dijete nije želio da ima brak sa njom, a vidjeli su se samo kada je priznavao dijete.

Prvi put se udala kao izuzetno mlada i to za kolegu iz orkestra sa kojim je dvije godine bila dobra drugarica. Vjenčali su se u inat njegovoj majci, a iz te ljubavi se R0DIO sin Đorđe. Međutim, prvi muž ju je napustio.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Nije imala sreće ni sa drugim mužem, kompozitorom, aranžerom, producentom, harmonikašem i pjevačem Ljubom Kešeljem.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Iako su vezu dugo krili, odala ih je njena bunda koja je bila od zečije dlake koja se linjala i ostala je na njegovom crnom blejzeru nakon njihovog ljub*visanja u ćošku. Od tada više ništa nisu mogli da sakriju.

– Udala sam se drugi put, R0DILA sam ćerku Miljanu čiji je otac izgleda istovremeno prestao da voli i svoje dijete i mene -rekla je u jednom intervjuu.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Ljuba Kešelj je u intervjuima prošle godine govorio da mu teško pa*da što nije viđao ćerku, te da je Zorica “namazana i prepredena”.

Zorica nije imala sreće u ljubavi sve dok nije upoznala Miroslava Kemiša čije prezime danas nose sva njena djeca.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više