NOVA MUKA ZADESILA PORODICU ŠAULIĆ, SAMO GODINU DANA NAKON POGIBIJE ŠABANA: UDOVICA GOCA NA IVICI SUZA? Sve je bilo u redu prije 10 dana! (FOTO)

Legenda narodne muzike, Šaban Šaulić 17. februara prošle godine poginuo je u saobraćajnoj ne**eći u Njemačkoj. Iza sebe je ostavio neut*ešne članove porodice, kolege, prijatelje i fanove, a ostavio je i svoju oazu mira u Krčedinu.

Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

saban4

Sam je više puta isticao koliko uživa u svojoj vikendici na obali Dunava, a sad toj kući prijeti poplava. Dunav je već stigao do stepeništa koja vode do okućnice, pa je prilaz gotovo nemoguć.

nesrecaa

Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

U ovu kuću sada rijetko odlaze članovi porodice Šaulić jer ih samo podseća na to da Šabana više nema.

– Bila sam tamo prije deset dana. Sve je bilo u redu. Ne razumijem kako je poplavljena? Imamo čovjeka koji svakodnevno čuva kuću i brine o svemu – kratko je rekla Goca.

(Pink.rs)

Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

 

TUGA U KUĆI NEDE UKRADEN, PJEVAČICA SL0MLJENA R0NI SUZE: Oglasila se na Instagramu, fanovi pružaju podršku

Pjevačica Neda Ukraden nikada nije skrivala koliko je vezana za svoju porodicu, a kada joj je pre dve godine preminula majka Anđa, njoj je to veoma teško pa*lo.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Pjevačica se prisjetila svoje preminule majke, ali i oca Dušana, koji je um*ro pre 23 godine i na svom Instagram nalogu im pos*etila jednu objavu.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

“Ovih dana, prije dvije godine mama Anđa i pre 23 godine ćale Dušan otišli su na vječni poč*nak.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Nikada iz naših srca. Poč*vajte u miru i hvala vam za bezgraničnu ljubav koju ste meni i mojoj Jeleni pružali”- napisala je pjevačica, a njeni pratioci pružili su joj riječi podrške.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Arkan je živ, Ceca ga izdržava

Ove godine navršilo se tačno 20 godina od ub**va ra*nog zl**inca Željka Ražnatovića Arkana. Bio je komandant Srpske dobrovoljačke garde, političar, osnivač i prvi predsjednik Stranke srpskog jedinstva i suprug pjevačice Svetlane Cece Ražnatović. Ub**en je 15. januara 2000. godine u hotelu “Interkontinental”.

Naime, godinama unazad kruže priče o njegovoj isceniranoj sm*ti, a ovom svjedoče njegovi nekadašnji sab*rci i prijatelji.

Ne znamo konkretan razlog, ali srbijanski portali godinama bruje o tome kako je zl***nac Željko Ražnatović Arkan i sada živ. To potkrijepljuju pričom da je sva imovina ostala Ceci, pa i ona koja ne pripada njoj nego Arkanovoj bivšoj supruzi i njegova dva sina iz prvog braka.

Ono što ide u prilog ovim pričama je da na dan njegovog ub****va u Interkontinentalu niko nije smio da priđe njegovom tijelu. Prije sa***ane, ni njegova ro*ena majka nije mogla da ga vidi posljednji put. Sve su to neke prošle insinuacije na moguću teoriju zav*ere, pa objašnjavaju tako da je Arkan promijenio lični opis i da s pjevačicom živi kao njen tjelohranitelj, a da većinu vremena provodi na Kipru.

To je između ostalog razlog da Ceca nikada nije imala ni ozbiljniju vezu, a ne pomisao za udajom. Neki tvrde da je poslala Veljka u Banja Luku da studira kako bi nastavio da realizira očeve upute.

Drugi tvrde da se uz pomoć estetskih hir**rga promijenio vlastiti opis i da živi u njenoj kući, a da ga ona predstavlja kao svog ujaka koji joj nosi kofere. Njegovi sinovi iz prvog braka prosto tvrde da je taj ujak zapravo njihov otac kojeg ona sada ucjenjuje i tiraniše. Tretira ga kao psa, kaže jedan od njegovih sinova.

S druge strane, oglasio se i njegov ub*ca Dragan Nikolić Gagi koji u požarevačkoj Zabeli služi svoju 30-godišnju za***rsku ka*nu koji sada kao ima neku drugu priču, a da je la*ao jer je morao. Potom se šuškalo da je Ceca naručila njegovo ub**tvo, pa do momenta da je s Legijom u to vrijeme bila u vezi pa se stoga postavlja pitanje zašto je uopšte taj dan bila u Interkontinentalu u jednom od butika.

A ove du*ove je zapravo uzburkala pro***čica Azira i njene kašike pa se sada neki pitaju da li je istina da je bila upravu kada je kazala da je Arkan živ.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više