NEZAPAMĆENO! Svi u Š0KU! Preminuli dječak se USTAO, zatražio ČAŠU VODE i opet legao!

Još uvijek se traga za objašnjenjem slučaja koji je Š0KIRA0 čitavu porodicu, ali i javnost. Podsjetimo, Kelvin Santos, dvogodišnji dječak iz Brazila, ležao je u otvorenom mr**čkom kov*egu, nakon što je u B0LNICI , gdje su ga liječili od teške up*ale pluća, proglašen mr*vim…

Sve se događalo početkom šestog mjeseca 2012. godine. Započela je ceremonija, kada se u jednom trenutku dječak “probudio” i zatražio vode…. Svi su bili u Š0KU, jer je bilo prošlo već 20 sati od kada je mališan proglašen mr*vim. Antonio Santos, otac dječaka, izjavio je za Daily Mail: “Svi su počeli vr*štati … mislili smo da se dogodilo čudo…”

Ali, čuda nije bilo.

“Kevin je samo ponovo legao, kako je bilo i prije. Nismo ga mogli probuditi. On je bio ponovo mr*av”, tu*žno je dodao otac.

On je odveo dječaka u B0LNICU, gdje je mališan ponovo proglašen mr*vim. Otac je čak razmišljao da tu*ži B0LNICU, jer je smatrao da njegov sin nije liječen na adekvatan način. Iako je prošlo dosta od ovog slučaja, i dalje se traže objašnjenja. U međuvremenu su se pojavile neke teorije.

Navodi se da bi mogao biti u pitanju tzv. LAZAR0V K0MPLEKS, koji je dobio ime po poznatoj novozavjetnoj priči o Isusovom oživljavanju Lazara.

Naime, u pojedinim slučajevima, tijela pacijenata kod kojih ne postoji zabilježena M0ŽDANA  aktivnost mogu reagovati pokretima – a medicinska nauka tvrdi da je u tim slučajevima riječ o komunikaciji koja ide kroz KIČ*ENU M0ŽDINU moždinu te da je riječ samo o refleksnim pokretima.

Ipak, dosad nije zabilježeno da je neko govorio u takvom stanju.

Jedini medicinski zabilježeni primjer kada se neki pacijent potpuno 0P0RAVI0 nakon što u M0ZGU nije zabilježena nikakva NEUR0L0ŠKA aktivnost je poznati slučaj 59-godišnje Velme Thomas koja se probudila nakon što su isključeni aparati za održavanje života u B0LNICI West Virginia u Sjedinjenim Američkim Državama.

To se dogodilo 2008. godine.

Da li se nešto slično, samo ne s dugotrajnim efektom, dogodilo i brazilskom dječaku?

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više