NEVJEROVATNO! ĐANI NAPUSTIO KUĆNU SAMOIZOLACIJU! Pogledajte gdje se pojavio usred bijela dana (VIDEO)

P0PULARNI folk pjevač Radiša Trajković Đani pojavio se danas sa Kijom Kockar u jednom restoranu, gdje se održava promocija njihove duetske pjesme ”Lako ti je biti vjeran, kad te niko ne gleda”.

Mnogi su se zapitali kako je folkeru pošlo za rukom da se usred bijela dana pojavi na javnom mjestu, uprkos tome što služi ka*nu kućnog za**ora.

– Jedva sam uspjela da ga izvučem iz kuće, ali sam ga izvukla – rekla je Kija za Pink.rs, a folker je odmah sve objasnio.

– Svi me pitaju kako izlazim sada dok sam u ku*nom zat*oru. Ja imam sat, gledam u njega sve vrijeme, od 13 do 15 časova imam prava da izlazim kao svaki građanin. Ta dva sata mogu da budem van kuće. Zato sam rekao i kad smo snimali spot da budemo precizni s vremenom – rekao je Đani za Pink.rs.

Pogledajte:

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više