NEVJEROVATNA PRIČA! Milu UJELA glava zmije koju je UBI0, ljekari ga jedva spasili (FOTO)

Muškarac iz Južnog Teksasa skoro je preminuo nakon što ga je ug**zla glava zvečarke koju je ub*io.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Incident se dogodio 27. maja kada su Milo i Jennifer Sutcliffe radili u dvorištu kuće kod jezera Corpus Christi.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Jennifer je rekla da joj je suprug pronašao zvečarku dugu 4 metra i od**ekao joj glavu s lopatom. Dok se sagnuo da bi pokupio ostatke, ug**zla ga je od**zana glava.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

“Glava joj je bila odvojene od tijela, pa je u tom trenutku oslobodila sav ot*ov koji je završio u tijelu mog muža”, rekla je Jennifer za KIII-TV-u.

Jennifer je nazvala 911 i počela voziti supruga 45 milja u bolnicu u Corpus Christi, prenosi Daily Mail.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Na*adi si počeli vrlo brzo, izgubio je svijest i počela su jaka unutarnja kr****enja.

Jennifer je rekla da muž dobio 26 do*za pro*****rova, a normalni pacijent dobiva dije do četiri do*ze.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Milo je danas u sta***nom stanju, ali mu je funkcija bubrega i dalje slaba.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više