NEVEROVATNO! SRPSKU PEVAČICU MUŽ PREGAZI0 AUTOM!

Nataša Đorđević je odmah bila primećena kada je stigla na muzičku scenu, ali jedna stvar iz privatnog života nat*rala ju je da odustane od karijere.

Kako je pevačica tvrdila 2010. godine, nevenčani suprug pokušao je ub*je kada se vozila automobilom. Ona je tada izjavila da ju je bivši Goran pratio, a na kraju i pokušao da je na**dne ispred stana.

“Kada sam parkirala pred zgradom, mama je izašla iz automobila, dok sam ja tražila mesto da se parkiram. Tada je Goran ISK0ČI0 iz žbunja, počeo da lu*pa u prozor, a onda SK0ČI0 na haubu. Brzo sam dala gas i počela da be*im, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom.

Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance ud*ra u moj pokušavajući da me izg*ra sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću po**nuti i da se neće zaustaviti dok me ne ub*je”, rekla je ona tom prilikom i dodala da je prestao da je prati kada je krenula ka policijskoj stanici.

Ona sa tim čovekom ima i sina, a danas nije na javnoj sceni. Jedno od Natašinih poslednjih pojavljivanja na malim ekranima bilo je u martu 2017. godine.

Pevačica je od tada promenila mnogo B0JA kose, ali svi komentarišu kako i dalje sjajno izgleda.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više