Nekoliko mladića nas*nulo na pjevača // Pogledajte video: Pretu*en Mile Kitić

Pjevač Mile Kitić pretu*en je na nastupu, objavljuje “Avaz”.

Kako se može vidjeti na snimku, mladić prilazi pjevaču tokom njegovog nastupa u jednom ugostiteljskom objektu. U početku se čini da želi naručiti pjesmu, međutim, ubrzo Kitić završava na podu, a na njega nasrće nekoliko muškaraca.

Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Brzo je reagiralo i osiguranje pjevača.

P0gle*ajte video na LINKU.

Novi zakon! Sve žene koje budu uhvaćene u noćnom provodu, ako su supruge i majke će morati platiti kaznu na licu mjesta!

Od 1.1.2020. godine na snagu je stupio novi zakon po kome će sve osobe ženskog sp*la koje budu uhvaćene u noćnom provodu, ako su supruge i majke morati platiti kaznu na licu mjesta, a novčanu kaznu će morati platiti i njihovi muževi.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Zakon je ovo koji je jednoglasno donesen s ciljem da se končno počnu poštivati neke prave vrijednosti, jer kao društvo malo pomalo odlazimo u pro*ast.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Izjavila je ovo jedna od zagovornica ovo zakona Ljljana Konzerva koja kaže da su današnje žene skrenule s puta i da ih se na neki način mora vratiti na pravi kolosijek.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

-Ja, kao žena smatram da se stvari moraju hitno promijeniti, ženi je mjesto kod kuće uz njenog muža i djecu, nije red da se jedna ozbiljna, udata žena i majka op*ija i vraća kući u gluvo doba noći – Uopšte ne čudi što nam je omladina ovakva kakva jeste kada ima majke dočekuju zore po noćnim klubovima. Nama je izuzetno drago što je naša inicijativa naišla na razumijevanje ljudi koji donose ovakve odluke i srećni smo što će se kazne početi naplaćivati već od početka sljedeće godine.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Ona je naglasila da su muževi koji svojim suprugama dozvoljavaju da izlaze jednako kr*vi za ovaj sunovrat morala te da i oni treba da snose određenu odgovornost.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više