NAŠA VODITELJKA DOŽIVELA TRAUMU POSLE EMISIJE, JOŠ JE U Š0KU! Bilo je vrlo P0TRESN0!

Voditeljka i urednica jutarnjeg programa televizije Happy Jovana Jeremić, našla se na meti man*jaka nakon priče koju je obrađivala u svojoj emisiji sa ciljem da pomogne žr*vama onlajn nas*lja i da pokrene nadležne 0RGANE da učine nešto po tom pitaju.

Pošto joj se mnogo žena iz Vranja javilo sa istom pričom, da u tom gradu postoji man*jak koji ih uzn**irava na Facebooku i Instagramu, Jovana je temu obradila u emisiji apelujući na tuž**aštvo, a onda je i sama postala žr*tva.

“On uk*ade identitet i kreće da šalje uspešnim ženama u Vranju lascivne poruke, pa onda čuva njihove fotografije i stavlja na sajt za odrasle. Osim toga, pravi lažne prepiske i šalje muževima tih žena. Pokrenula sam priču protiv njega i on je krenuo da šalje poruke meni i mom mužu. Ja sam ga B0LOKIRALA i sreća što sam Voji rekla:

‘Vojo, postoji mogućnost da ti ma*ijak šalje poruke jer sam ga ja rask**nkala u toj emisiji”.

Meni se javilo dvadesetak žena iz Vranja, neke su se iselile iz grada koliko ih mal**etira i niko nije reagovao u Vranju. To su str*šne stvari kad neko tvoje slike kači NE0VLAŠĆEN0 na sajt za odrasle. Meni može da piše svašta, ja sam na to navikla, ali to su žene koje rade u V0JSCI, koje rade u domu zdravlja, to je mali grad, to je sk*ndal”, rekla je Jovana i dodala:

“Mnoge žene to kriju od muževa i padaju u de**esiju i onda sam ja uzela da radim tu priču, pa je on poslao meni

‘Ej, šta radiš, hajde pošalji mi neke G0LEslike’, a kad ja nisam reagovala, pisao je Voji da ima neki materijal i pitao ga hoće li da vidi. L0VI , pa gde mu prođe. Njegov identitet nije utvrđen još, ali se tuž**štvo pokrenulo. Priča se da to rade neki dečaci, od 23 ili 25 godina, da su ps**ički por**ećeni”.

Voditeljki se ovo prvi put u karijeri desilo, ali tvrdi da se ne bi P0TRESLA oko toga da u sve nije upl*ten i njen suprug.

“Prvi put mi se desilo da mi se priča koju sam radila prenela na privatni život, što je još jednom potvrdilo koliko je novinarstvo ozbiljna stvar. Šti*eći žr*tve, ja sam postala žr*tva. Ja se nisam uz***irila zbog sebe, nego zbog muža, koji ni na koji način nije bio upl*ten u tu priču osim time što je moj suprug. Zašto bi on takvo nešto trp*eo”.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više