NARANDŽASTA KOSA I DUG NOS, KAD VIDITE KAKO JE VIKI IZGLEDALA PRE OPERACIJA VRIŠTAĆETE: Sliku bi najradije SPALILA

Većina pjevačicu Viki Miljković oduvijek pamti u ovom iz*anju kakva je danas, od hitova “Mariš li” i “Mahinalno” do ovih današnjih.

Ona sama ne krije da je pristalica estetske hir**gije i da vrlo rado na sebi sređuje sve, čak i ono što valja.

Spisak je, kako ona kaže, podugačak i trebalo bi joj puno vremena da nabroji sve što je na sebi ispravljala.

Međutim, po jednoj fotografiji iz 1994. godine vidi se da je Viki dosta toga promijenila na sebi.

Zapravo, ona više ne liči na sebe.

STAVITE LIMUN NA PETU I OBUJTE ČARAPE: Posledice ovog postupka biće potpuno Š0KANTNE!

Ružne i suve pete tokom letnjih dana su verovatno NAJG0RA stvar za one koji vole da nose sandale i generalno otvorenu obuću.

Kreme i pil*nzi nekada ne daju željene rezultate, zato je krajnje vreme da se okrenete onome što već imate u kući , a to je verovali ili ne limun!

Za početak odaberite limun koji je dovoljno velik da može da vam prekrije petu, pa ga iscedite. Od dobijenog S0KA sebi napravite limunadu, a za sređivanje peta će vam trebati K0RA.

Potrudite se da iscedite sav S0K, aki da pulpa ostane.

Polovine limuna stavite na pete, tako da ih u potpunosti prekriju. Obujte čarape tako da sve stoji na mestu. S0K iz limuna će delovati kao hemijski pil*ng i odstraniće svu suvu i ružnu K0ŽU.

Potrebno je da ostavite limun da odstoji najmanje sat vremena, a idealno bi bilo da ostane preko noći. Noću je i najlakše, jer je hodanje sa limunovima prilično nezgodno.

Pete nakon samo jedne večeri postaju mnogo mekše, svi suvi delovi nestaju i, nakon što nanesete kremu, izgledaju kao da ste bili kod pedikira.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više