NAPOKON SE SAZNALO! Ovo je razlog zbog kog Lepa Brena i Dara Bubamara ne govore!

0DN0S Dare Bubamare i Lepe Brene navodno je na tako staklenim nogama, da se pevačice izbegavaju i na luksuznim lokacijama preko grane, gde bi se eventualno obe našle u isto vreme.

Kako domaći mediji prenose pisanje Sveta, njihov SUK0B traje već godinama unazad zbog neraščišćenih računa, a poslednji u nizu je se desio nakon Breninog koncerta u Areni 2018. godine, jer je Dara tada na*ala koleginicu da ju je iskopirala.

Brenu je to ostavilo u Š0KU , pa se i uvr*dila te distancirala od Dare zbog ru*nih komentara, o čemu navodno govori i njihovo mimoilaženje u Monte Karlu.

“Otkada nisu uspele da se dogovore oko njenog albuma, one ne razgovaraju. Tada je Dara bila jako ljuta i tvrdila da gazdaricu ‘Granda’ više ne želi da vidi, a pošto se pos*ađala i sa Sašom Popovićem, ras*inut je ugovor sa ‘Grandom’. Brena joj je više puta prelazila preko raznih priča i uv*eda koje su do nje dolazile od Dare, ali Dara nije reagovala. Ona zna da Dara nije L0OŠ čovek i da joj je brži jezik od pameti, ali nakon koncerta u Areni nije htela da se miri”, tvrdi izvor, prenose domaći mediji.

U Monte Karlu se Brena družila sa kumom Borisom Bekerom, koji tamo ima kuću.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više