NADA TOPČAGIĆ SE UPLAŠILA PA POBJEGLA OD KUĆE! Na ovoj planini napunila je 3 ZAMRZIVAČA HRANE i ne mrda!

Nada Topčagić zajedno sa suprugom Zlatkom spakovala se pa otišla na Taru, gdje inače ima kuću. Nju je, naime, upl*šila tišina koja vlada u njenom kraju u Beogradu, pa je spas od čitave situacije vezane za koronu pronašla na planini.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

“Počeo je da me pl*ši pust Beograd, nisam navikla na takav grad, ja živim na Kosančićevom vencu, to je dio grada koji je prilično gust.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Kada sam vidjela da je oko mene kao na pustom ostrvu, iz st**ha sam odlučila da odem što dalje. Oko mene je priroda, nekoliko kuća oko nas. Sve komšije iz Beograda. Ljudi su došli ovdje da se spasu.

Imam tri puna zamrzivača hrane. Sve moje povrće koje sam ovdje proizvela. Džaba vam sada svi milioni, ako se RAZB0LITE”, rekla je pjevačica.

[Copy]

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više