Mustafa Nadarević boluje od raka pluća

Jedan od najboljih bh. glumaca Mustafa Nadarević boluje od raka pluća. Ipak, Nadarević je odlučio biti B0RAC i prihvatiti životnu B0RBU.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Glumački velikan priznao je da u sedamdeset i šestoj godini boluje od bolesti te se uključio u kampanju “Udahni za život”.

Glumac je progovorio o svojoj bolesti i vjeruje da će je pobijediti.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

“Kad sam shvatio da je to dio života, da je bolest dio života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobijediti bolest”, kazao je Nadarević za Media servis.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Uputio je poruku svima koji pripadaju rizičnoj skupini, odnosno dugogodišnjim pušačima.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

“Mogu im poručiti da ne budu prim*tivni kao ja, da se pla*še doktora. Meni je doktor još kao djetetu bio st*ašan, od zubara nadalje, sve je bilo st*ašno. Dobro je da se ide na vrijeme na preglede jer onda je izlječivost vrlo blizu”, poručio je Nadarević.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više