MUK U ZADRUZI, ANABELA ATIJAS NAPISALA TESTAMENT: U njemu ime GAGIJA ĐOGANIJA, Luna u Š0KU, evo šta Anabela namjerava!

Nakon što je Gagi Đogani iznio svoju stranu priče u emisiji “Radio Amnezija”, Anabela Atijas je po***snila zbog, kako je istakla, svih neistina koje je ispričao.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Osim toga, pjevačicu je povrijedilo što za sve ove dane njena kćerka Luna Đogani mirno sjedi i sluša sve to, a da pritom ni u jednom momentu ne poriče očevu priču.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

– To što ćutiš znači da sve to opravdavaš i podržavaš. Sve potvrđuješ ćutanjem. Sram te bilo! Sakrij se tu u mišju rupu i ćuti! Sve sam za tebe učinila u životu i, neka, i treba ovako sve da mi vratiš! – ur*ala je Anabela na ćerku.

– Ne potvrđujem ništa, samo neću da se miješam. Svi znaju sve, ja ne mogu više da pričam o svemu tome ili da stajem na bilo čiju stranu – pravdala se Luna.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

– Jaoj, kada um*em Gagi na sa**anu da mi ne dolazi. U testamentu ću to da stavim, da niko ne smije da ga pusti na sa**anu da mi dođe – zaključila je Atijasova, dodajući:Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

“A što se Lune tiče, nek je Marko poslije svega ovoga bi*je i ba*ca sa mosta, prstom neću mrdnuti, nek je ub*je, neću se više miješati kad mi ovako vraća za sve što sam uradila za nju. Blankica onako mala bi stala u moju odbranu, a ona ćuti.”

[Copy]

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više