MALI ŽELJKO RAŽNATOVIĆ VEĆ SE VEZAO ZA CECU, VEĆ REAGUJE NA NJU KADA MU PEVA! Kada joj čuje glas uradi dvije stvari!

Dečak je prvu noć, pošto je sa mamom Bogdanom izašao iz P0R0DILIŠTA, proveo u Cecinoj vili u Ljutice Bogdana, a onda je prešao u Titel u Bogdaninu RASK0ŠNU devojačku kuću.

– Bogdana je ubrzo nakon što je izašla iz privatnog P0R0DILIŠTA prešla u Titel jer je Ceca tokom zime otpočela detaljne radove na delu vile koji je rezervisan za Veljka, snajku i malog Željka. Renoviranje je trebalo da bude završeno do juna, ali je korona ST0PIRALA radove, a dodatna pauza je usledila jer je Ceca bila pozitivna na koronu, kao i Veljko.

Srećom, sve je to sada iza njih, pa im jedino preostaje da sačekaju finiš REN0VIRANJE sprata za bebu. Samo zbog toga Bogdana je sa bebom kod svojih. I super joj je! Majka i sestre joj u svemu pomažu, a ruku na srce, drago joj je što će malo ras**retiti i Cecu. Ipak je ona 0RGANIZ0VALA i slavlje povodom R0ĐENJA unuka, pre toga svadbu, žena ima milion obaveza, a tek što je korona koju, hvala Bogu više nema, u svemu ST0PIRALA – otkriva izvor  i dodaje:

– Ceca se sa snajkom u svemu slaže, ali je to nikako nije sprečilo da ne viđa bebicu svaki dan! Pa barem sada postoje video pozivi i tehnika je ČUD0. Zato ona svaki dan zove Bogdanu na Viber i onda joj snajka uperi kameru ka bebi, a Ceca sva 0ZARENA peva i priča unuku. Ne možete da verujete, mali već reaguje na nju.

Obožava da mu ona priča. Kako joj čuje glas, počne da se smeška i meškolji. Ma presladak je i baš liči na Veljka. Plj*nuti je otac. Naravno, dok se još radovi na spratu u Ljutice Bogdana privode kraju, Ceca i Tsa svako malo idu u Titel i uživaju sa bebom. Svi su presrećni. I Veljko je stalno tamo! Jedino je od*utan kada trenira jer želi da zadrži sve titule koje je osvojio. Ima odlične ideje za posao i Ceca je baš ponosna na njega – priča izvor i dodaje:

– Znam da će Bogdana ostati još malo u Titelu, bar još mesec dana. Ceca se sada sprema za nastupe i nadgleda kraj radova za sprat koji je namenjen za njenog prvog unuka. Svi su se SL0ŽILI da mali Željko sa mamom još malo bude u Titelu, a onda će za nekih mesec dana doći kući gde dečaka čeka soba iz bajke koju je Ceca opremila u dogovoru sa snajkom. Naravno, bila je EM0TIVNA kada su se oko toga dogovarali jer jedva čeka da unuk bude u Beogradu, ali naravno da u svemu podržava snajku – zaključio je izvor.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više