MA KAKVI FARMACEUTSKI LEKOVI, TO IZAZIVA HA0S: Ovo 100 puta bolje otklanja B0L od TABLETA: Nestorović otkrio SPAS

Nestorović je na svom blogu pokušao da objasni zašto više nema biljnih lekova.

Pozivajući se na studiju iz 2016. u kojoj je učestvovalo 40 odraslih osoba sa oste***ritisom kolena (zap*ljenje zgl0ba kolena), Nestorović je podelio sa javnošću da 0bl0ge od ulja iz semena crnog kima imaju bolji efekat na b0l i zap*ljenje od farmaceutskih lekova koji se uglavnom koriste.

On je podsetio da farmaceutski lekovi imaju brojne neželjene efekte – od smanjivanja aktivnosti anti***anasa, smanjivanja tes***rona , ometanja stvaranja sulfata P0LNIH H0RM0NA, povećanja riz*ka od M0ŽDAN0G ud*ra i pojave as*tme, do T0SKIČN0STI jetre i poremećaja sin*eze neu****mitera, što može da dovede do afe*tivne ravnodušnosti.

– Ulje crnog kima je nanošeno u količini od jednog mililitra tri puta dnevno na koleno, tokom osam nedelja.

Utrljavanje je trajalo pet minuta – naveo je Nestorović, uz napomenu da je, kako je navedeno u rezultatima studije, nanošenje ovog ulja dalo bolje rezultate u saniranju reu*atskih B0L0VA, uz minimalna neželjene efekte.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više