KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OTKRIO VELIKU TAJNU JELENE KARLEUŠE: Evo ko je bio njen prvi MUŽ – PJEVAČICA ĆE PR0PASTI U ZEMLJU KAD OVO VIDI!

Bivši R0B*JAŠ i UČESNIK “Zadruge 4” prije ulaska u Bijelu Kuću progovorio je o Jeleni Karleuši.

On smatra da udata pjevačica sebi nikako nije smjela da dopusti af*eru sa fudbalerom Ognjenom Vranješom koja je mjesecima punila naslovne strane.

Golubović je ISPR0ZIVA0 i Jeleninog supruga Duška Tošića, a D0TAKA0 se i njenog prvog muža Bojana Karića, sa kojim je u braku bila svega tri mjeseca.

– Karleuša se udala za onog pa*pka, a vidi se da među njima nema ni gram ljubavi. Ne može Tošić njoj da parira, a ni onaj šv*ler ne ide uz nju. Ali nije ona mogla tu mnogo da bira. Znala je da će onako pre*ažena samo tako nekog pa*enika moći da UL0VI. Pa sjetite se šta se desilo dok je bila u braku sa onim ret***injom Karićem. Nav*tali su je na G0MILI sa obezbjeđenjem, izu*ijali je, is*ekli joj stvari i iz*acili je iz kuće.

Diva Jelena Karleuša: Iznenađenje za javnost od supruga Duška!

STAVITE LIMUN NA PETU I OBUJTE ČARAPE: Posledice ovog postupka biće potpuno Š0KANTNE!

Ružne i suve pete tokom letnjih dana su verovatno NAJG0RA stvar za one koji vole da nose sandale i generalno otvorenu obuću.

Kreme i pil*nzi nekada ne daju željene rezultate, zato je krajnje vreme da se okrenete onome što već imate u kući , a to je verovali ili ne limun!

Za početak odaberite limun koji je dovoljno velik da može da vam prekrije petu, pa ga iscedite. Od dobijenog S0KA sebi napravite limunadu, a za sređivanje peta će vam trebati K0RA.

Potrudite se da iscedite sav S0K, aki da pulpa ostane.

Polovine limuna stavite na pete, tako da ih u potpunosti prekriju. Obujte čarape tako da sve stoji na mestu. S0K iz limuna će delovati kao hemijski pil*ng i odstraniće svu suvu i ružnu K0ŽU.

Potrebno je da ostavite limun da odstoji najmanje sat vremena, a idealno bi bilo da ostane preko noći. Noću je i najlakše, jer je hodanje sa limunovima prilično nezgodno.

Pete nakon samo jedne večeri postaju mnogo mekše, svi suvi delovi nestaju i, nakon što nanesete kremu, izgledaju kao da ste bili kod pedikira.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više