KLELA JE DJECU EMINI JAHOVIĆ, PA IZBAČENA IZ TAKMIČENJA: Ilma je sada porasla, UDALA SE i postala OZBILJNA PJEVAČICA, iznenadit ćete se kad je vidite

llmu Karahmet domaća publika je imala priliku da upozna kada se sa trinaest godina takmičila u “X faktoru”.  Ilma je imala i su*ob sa pjevačicom.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Eminom Jahović, a nakon što je ispala iz takmičenja bila je na Eminu Jahović, koja je pre**dila da se ne plasira u superfinale, pa joj je na društvenim mrežama uputila kletve.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

– Hvala ti Emina, imaš svoju dejcu i dabogda te usrećili kao što si ti mene – napisala je tada Ilma Karamhet.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Međutim, Ilma nije odustala od muzike pa sada ima već nekoliko hitova. Ilma je istakla da se čula sa Eminom nakon svega i da su one izgladile svoj odnos, ali nije želela pretjerano da priča o ovoj temi.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Ona je poručila svima da su bili u pravu kada su joj tada rekli da je previše mlada za scenu, ali i istakla da nikada nije odustala od muzike.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

– Emina o tome nikada nije javno pričala, zašto bih i ja? Ja sam se čula u međuvremenu sa njom i izgladile smo naš odnos, ali ja neću o tome da pričam, jer nije ni ona nikada. Pos*etila sam se poslije toga svom privatnom životu, međutim, sada sam fokusirana na svoju karijeru i svoje pesme, ali i novi album koji ću uskoro da predstavim svojoj publici. Imala sam priliku sa Kikijem Lesendrićem da se sretnem na dodjeli Oskara u Banjaluci. Prošlo je stvarno dosta vremena, vreme ide… Bilo je i onih koji su rekli da sam previše mlada i smatram da jesam u tom trenutku bila previše mlada za ovaj posao i sve što se tako odigralo, treba da se odigra. Ono što mogu da kažem jeste da je sve stvar su**ine i drago mi je što me ljudi nisu zaboravli i tu audiciju. Ono što mi mnogi kažu jeste da se moj osmijeh nije promijenio. Mislim da su tada svi vjerovali u mene, u tom trenutku znali su da sam mlada za taj posao. Svi su me podržali da ja uspijem, ali naravno kada porastem i shvatim da li je muzika moj put u životu. Iako sam tada bila mlada, shvatila sam da je muzika nešto čime želim da se bavim – rekla je Ilma.

Image result for ilma karahmet x factorImage result for ilma karahmet x factor

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više