KLADIMO SE DA NE MOŽETE POGODITI KO JE U PITANJU, OVA DJEVOJKA JE DANAS VELIKA SRPSKA ZVIJEZDA: Njene pjesme svi slušaju, A IZGLEDA SAVRŠENO!

Novosadska barbika, od djeteta poznata ličnost je, plijeni ljepotom, stilom, ali i simpatičnim blamovima

Nataša Bekvalac prijatno je iznenadila brojne pratioce na društvenoj mreži Instagram objavivši svoju fotografiju iz tinejdžerskih dana. Nočare za vid, duga talasasta kosa, džins, tipična klinka toga doba…

Možda je mnogi ne bi prepoznali, bila je klinka sa naočarima, ali divnog osmijeha i lijepih crta lica.

Njene obozavaoce je oduševila tim prosječnim i normalnim izgledom, budući da je odrastala kao princeza, sa puno novca, poznatog oca.

natasa

Foto:Instagram

-Ovde mi ličiš na oca, Hana je ista ti, prelijepa si, preslatka, a majku si…- Bili su samo neki od mnogobrojnih komentara.

Mala plava, trenutno je vrlo angažovana na svom do sada najvećem projektu, koncertu koji je namenjen svim  poklonicima njene muzike i Dana ljubavi.

Mala plava u nove ljubavi vjeruje te je namjenski i datum kincerta u Beogradskoj areni 14.-og februara.

natasa-b

Foto:Instagram

Iako je poznata po svom turbulentnom životu i ljubavnim brodolomima, Novosadska barbika ne dozvoljava da je ništa pokoleba, niti skine osmijeh sa lica. 


SEKA ALEKSIĆ OBJAVILA SLIKU SINOVA, JEDAN DETALJ JE SVE RAZNJEŽIO: Evo kako izgledaju!

Seka je podijelila kako izgledaju jutra u porodičnom domu Aleksić – PiljikićFotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Popularna pjevačica Seka Aleksić (38) podijelila je fotografiju svojih sinova Jakova i Jovana koja je raznježila njene pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Seka je krajem januara izašla iz P0R0DILIŠTA, nakon što je na svijet donijela malog Jovana, a kako izgleda, braća se odlično slažu i nema mjesta LJUB0M0RI među njenim nasljednicima.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Seka zajedno sa suprugom Veljkom Piljikićem potpuno uživa u ulozi roditelja, a sa svojim pratiocima željela je da podijeli kako izgledaju jutra u njihovom porodičnom domu.

– Buđenje – napisala je Seka u opisu fotografije na kojoj Jakov drži mlađeg brata.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

seka

Foto:InstagramFotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

– Treba se navići sad da sam majka dvoje djece. Jedva čekam da odem kući da vidim sina, kako će on da reaguje, taj prvi susret sa bratom – rekla je pjevačica,

[Copy]

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više