Kirurg objavio snimku pluća nakon 30 godina pušenja (VIDEO)

Dr. Chen je objavio snimku na društvenim mrežama uz mandarinsku riječ “jieyan”, u prijevodu: “Prestanite pušiti.”Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Muškarac je preminuo zbog zatajenja pluća. Video kojeg su snimili tijekom 0PERACIJE pogledalo je više od 25 miliona ljudi na društvenim mrežama, a komentirali su kako je riječ o najboljoj antipušačkoj kampanji koju su dosad vidjeli, prenosi Daily Mail.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

– Muškarac je pušio više od 30 godina! Proglasili su moždanu sm*rt, a nedugo nakon toga njegova su pluća bila donirana. Inicijalni testovi zasićenosti kisikom bili su dobri, no kad smo eks**tirali org**ne, shvatili smo da ih ne možemo iskoristiti. – ističe tran***cijskih kirurg dr. Chen pojašnjavajući koji su to standardi kad je o plućima riječ.

Prof. Peter Openshaw iz Nacionalnog instituta za srce i pluća kaže kako je ovaj pacijent vjerojatno pa*tio od plućne B0LESTI. Zračni prostori u plućima se povećavaju i disanje se otežava. Pacijenti koji imaju ovu B0LEST su uspuhani i kašlju, a sve to zbog cigareta.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Kineski centar za kontrolu B0LESTI 2018. godine je proveo studiju koja je pokazala da 350 miliona odraslih (oko 27 posto stanovništva) redovito puši.

 

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više