KAKAV SREĆNIK: Kopao u svom dvorištu i naišao na najneverovatnije otkriće svih vremena! (FOTO)

Obično se kaže da treba da probate nešto pre nego što kupite, ali kada je reč o novim kućama, to baš i nije opcija – a mnoštvo novih vlasnika dočekano je sa neprijatnim iznenađenjem kao rezultat.

Ponekad, ta mala iznenađenja mogu da budu sjajna. Bar se to desilo ovom momku! Kada je gledao arhitektonske planove svoje nove kuće, otkrio je da se nešto krije ispod njegovog imanja, nešto veliko. Uzeo je lopatu i počeo je da K0PA.

Kada je ud*rio u metal, znao je da je pronašao. Bilo je to pravo tajno SKR0VIŠTE u njegovom dvorištu i to ne malo. Kuća je sazidana tokom 60-ih godina, a planovi za SKR0VIŠTE predati su zajedno sa planovima za kuću.

Bilo je vreme da se skine P0KLOPAC. Zapitao se šta će pronaći unutra? Bilo je dosta đub*eta na dnu.

Ovo je verovatno mesto odakle vazduh ulazi. Kada bi se ovaj prolaz ur*šio, ko god da je bio unutra um*ro bi od gu*enja. Ipak, SKR0VIŠTE je bilo u dobrom stanju i izgledalo je kao šteta da pro*adne.

Raščišćavanje je zahtevalo dosta truda. Ipak, već je izgledalo mnogo bolje. Uz pomoć prijatelja, bilo je vreme da se sredi i ulaz.

Hteli su da budu sigurni da će im trajati večno. I stare zar*đale stepenice morale su da se SMAKNU. Nakon što je očistio prostor shvatio je da je dobio još jednu veliku prostoriju u okviru domaćinstva koja sada zaista deluje sjajno!

KOPAO JE U SVOM DVORIŠTU – I naišao na najnevjerovatnije otkriće svih  vremena | Novi.ba

KOPAO JE U SVOM DVORIŠTU – I naišao na najnevjerovatnije otkriće svih  vremena | Novi.ba

KOPAO JE U SVOM DVORIŠTU – I naišao na najnevjerovatnije otkriće svih  vremena | Novi.ba

 

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više