JELENA KARLEUŠA POKAZALA SVAKI DETALJ SVOG TELA! Muškarci, uzmite času vode, ona G0RI koliko je ZGODNA! (FOTO)

Njen kupaći koji više otkriva nego što pokriva posebno je skrenuo pažnju

Pevačica Jelena Karleuša ne prestaje da iznenađuje svoje mnogobrojne pratioce iza**vnim fotografijama. Mnogi sa oduševljenjem prate njene objave na društvenim mrežama, a sada je posebno obradovala sve.

Naime, Jelena već neko vreme uživa sa svojim ćerkama na letovanju u Turskoj, a njen kupaći koji više otkriva nego što pokriva posebno je skrenuo pažnju.

Mnogi nisu mogli da ne primete da Karleuša izgleda bolje nego nikad i njeno telo koje je dovela do savršenstva, posebno trbušnjake koji se jasno ocrtavaju.

– Boginja. – G0RIŠ. – Ovo telo možete samo da sanjate. – Savršena. – San snova. – samo su neki od komentara upućenih na račun njenog izgleda.

Vrući kadrovi iz Turske: Jelena Karleuša 'brčka' se u toplesu ...

UBACITE BELI LUK U WC Š0LJU I IDITE DA SPAVATE: Ujutru kada zavirite imaćete šta i da vidite! (VIDEO)

Svi znamo da je beli luk izuzetno zdrav. Znamo i za mnoga njegova SV0JSTVA , kako u ishrani, tako i u prirodnoj medicini. Međutim, priznajemo, otkrili smo da može da se koristi i na još neke načine.

Da li ste ikada stavili beli luk u WC Š0LJU?

Čišćenje kupatila spada u jedne od najtežih kućnih poslova.

Ono je, definitivno, jedno od mesta u vašem domu gde se skuplja najviše bak*erija i glj*vica.

Kako bi bilo čisto i dezinfikovano, često koristimo razne hem**alije, od kojih neke čak mogu biti 0PASNE i po zdravlje.

I tu dolazi beli luk.

U čemu je trik?

Sve što treba da uradite jeste da ubacite glavicu belog luka u wc šolju. Uradite to u toku noći, jer se kupatilo tada najmanje koristi, a ujutru obavezno prvo pustite vodu.

Beli luk će eli***nisati bak*erije, glj*vice i perfektno će dezinfikovati vašu WC Š0LJU.

Isto to možete uraditi i sa čajem.

Naravno, ne bilo kojim i ne onim koji pijete, već čajem od belog luka.

PR0KUVAJTE vodu, nakon što PR0VRI, ubacite tri glavice luka koje ste prethodno ise*ckali na komadiće. Isključite šporet i ostavite da se krčka 15-ak minuta. Nakon toga, sipajte čaj u WC Š0LJU. Kao i u prvom slučaju, tako je i sada bolje da to uradite tokom noći.

I to je sve što treba da uradite.

Uz pomoć ova dva jednostavna trika ćete na najjednostavniji način dezinfikovati WC Š0LJU i osloboditi se bak*erija i to na P0TPUN0 prirodan način.

Beli luk, takođe, ukl*nja žute fleke koje se pojavljuju unutar WC Š0LJE.

Probajte, potrebno vam je samo malo belog luka:

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više