JELENA KARLEUŠA KRIJE SVOJU B0LEST, a sada je BRENA OTKRILA: “Jelena je veliki B0RAC i ja vjerujem da će se ona OP0RAVITI”

Lepa Brena je prošlog ljeta odmarala na Crnogorskom primorju sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem, a na luksuznoj jahti društvo su im u nekoliko navrata pravili i sinovi Viktor i Stefan.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Pjevačica i pored zakazanih nastupa uživa više nego ikad, a za “Svet” je nedavno ispričala koliko joj znači to što sada ima mnogo više vremena za porodicu i odmor. Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

– Vremena za odmor uvijek nađem. Ove godine imam zaista mnogo koncerata, ali to nije ni priližno onom vremenu kad smo radili po dva koncerta dnevno. Tako je ovo odlična stvar za mene i moju kondiciju. Uvijek sam svježe odmorna za moju publiku, što je najvažnije – kaže Brena.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Pjevačica Jelena Karleuša ima problem sa hrs**vicom na vratu, a na pitanje da li je imala neki savjet za nju, Brena je rekla: Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

– Jesam! Rekla sam joj šta i kako mora da radi. Savjetovala sam joj da kontaktira mog ljekara. Jelena je veliki B0RAC i ja vjerujem da će se ona OP0RAVITI .

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više